Comfortabele warmte. Voor u is het slechts een draai aan een knop. U bent gewend aan het gemak van warmte in uw woning (of bedrijf). Wij zien het als een uitdaging om deze warmte lokaal, met innovatieve oplossingen op te wekken. Ennatuurlijk levert energie, maar bovenal comfort. En dat is een fijn gevoel!

Bij Ennatuurlijk dragen we het koppelen van gevers en ontvangers een warm hart toe. Ondernemingen die warmte (en elektriciteit) genereren uit bij voorkeur duurzame bronnen, de gevers. En mensen of ondernemingen die deze milieuvriendelijke warmte goed kunnen gebruiken, de ontvangers. Een samenwerking voor de lange termijn. Waar we open staan voor vruchtbare ideeën, innovaties en nieuwe samenwerkingen. Dat is goed voor boer Gert-Jan (gever) en voor Philene uit Zeewolde (ontvanger). Voor afvalverwerker Twence (gever) en voor alle studenten van de Universiteit van Twente (ontvangers). Dat is goed voor nu en voor later. Zo is local for local misschien wel heel erg goed voor global.

We zijn een Nederlands en onafhankelijk bedrijf. Om Nederland duurzamer te maken, zijn goede lokale ideeën nodig. Ideeën die leiden tot oplossingen die we samen met u en voor u ontwikkelen. In partnerships combineren we goede ideeën en slimme techniek, die leiden tot innovaties. Gebruik maken van energie uit afval, van restwarmte of het effectief opslaan van energie. Onze medewerkers zijn continu alert op het verbeteren en innoveren van onze producten en diensten. 

Ennatuurlijk maakt nu al voor ruim 70.000 consumenten en zakelijke klanten warmte, koude en elektriciteit.