Deloitte biedt klanten een geïntegreerde, professionele dienstverlening aan die gericht is op het strategisch belang van hun organisaties.

Deloitte biedt diensten aan onder andere op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, juridische advisering, risk advisering en belastingadvies.

Vrijwel iedere beslissing in een organisatie speelt tegen een achtergrond die bestaat uit een complex samenspel van feiten en overwegingen. Om in deze context snel te kunnen schakelen moet er zonder vertraging, gezamenlijk met de klant en met experts uit verschillende disciplines gewerkt worden. Bij Deloitte spreken professionals met verscheidene expertises onderling dezelfde taal en zijn bij projecten van meet af aan geïntegreerd betrokken. Technologie staat bij Deloitte hoog op de agenda en een grote verscheidenheid aan innovatieve oplossingen is hiermee direct beschikbaar voor klanten. Voorbeelden hiervan zijn Data Anayltics tooling, chatbots, Robot Process Automation (RPA) en Governance, Risk en Compliance (GRC) systemen.

Deloitte is wereldwijd actief en onze geïntegreerde dienstverlening strekt zich uit over de landsgrenzen; hiermee kunnen internationaal opererende klanten eenvoudig worden geholpen met hun grensoverschrijdende vraagstukken en internationale ambities.