'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', dat is waar ABN AMRO naar streeft. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven. We willen duurzame waarde creëren voor onze klanten, aandeelhouders en de samenleving als geheel.

Om een betere bank te worden die bijdraagt aan een betere wereld werkt ABN AMRO aan duurzame financiële oplossingen en een duurzame bedrijfsvoering.

  • ABN AMRO stelt het klantbelang centraal en wil op de lange termijn duurzame waarde creëren voor onze klanten, aandeelhouders, medewerkers en de maatschappij als geheel. Onze kernwaarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur en vormen de basis voor alles wat we doen.
  • Duurzaamheid maakt integraal deel uit van de langetermijnstrategie van ABN AMRO. In ons geïntegreerde jaarverslag presenteren we financiële en niet-financiële informatie, zoals onze resultaten op het gebied van duurzaamheid.